Kalorier i Kalkun Pålegg

Kalkun påleggKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt1112030.3
i 10 gram produkt11.120.30
i 25 gram produkt27.850.80.1
i 50 gram produkt55.5101.50.2
i 250 gram produkt277.5507.50.8
i 1 kilo produkt1110200303
"Kalkun pålegg" er en deilig pålegg laget av kalkunkjøtt. Den er kjent for å være lav på kalorier og fett, og derfor et godt valg for de som ønsker å ha et sunt kosthold. Med kun 111 kalorier per porsjon og 20 gram proteiner, er "kalkun pålegg" et godt valg for de som trenger å få i seg en god dose med proteiner, men samtidig vil holde kaloriinntaket nede. Med et lavt innhold av fett og karbohydrater, er dette også et godt alternativ for de som ønsker å gå ned i vekt. "Kalkun pålegg" er laget av høy kvalitet kalkunkjøtt som gir den sin unike smak og aroma. Pålegg kan brukes på brødskiver til frokost eller lunsj, og kan også brukes som pålegg på wraps, salat og sandwicher for å gi en god porsjon med protein og smaker. Med sin fantastiske smak og ernæringsmessige verdier, er "kalkun pålegg" et godt valg for alle som elsker sunn mat og ønsker å ha et balansert kosthold.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået