Kalorier i Sjokoladeis

SjokoladeisKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt1332.46.316.9
i 10 gram produkt13.30.20.61.7
i 25 gram produkt33.30.61.64.2
i 50 gram produkt66.51.23.28.5
i 250 gram produkt332.5615.842.3
i 1 kilo produkt13302463169
"Sjokoladeis" er en deilig og kremete sjokoladeis som vil tilfredsstille enhver cravings. Den er laget med premium ingredienser av høy kvalitet, og har en balansert blanding av protein, fett og karbohydrater. Den er perfekt for å nyte som en dessert eller snack på en varm sommerdag. Med 133 kalorier per porsjon, kan du nyte denne deilige isen uten å bekymre deg for overflødig vektøkning. Hvert smakfullt spise av denne isen inneholder 2,4 gram protein, 6,3 gram fett og 16,9 gram karbohydrater. Så hvis du er ute etter en deilig, søt og tilfredsstillende isopplevelse, er "sjokoladeis" det perfekte valget for deg.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået