Kalorier i Biff, Med Ben

Biff, med benKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt16219.79.30
i 10 gram produkt16.220.90
i 25 gram produkt40.54.92.30
i 50 gram produkt819.94.70
i 250 gram produkt40549.323.30
i 1 kilo produkt1620197930
"Biff, med ben" er en saftig og deilig matrett som er laget av høykvalitets biff med bein. Denne retten er rik på protein, fett og næringsstoffer som er nødvendige for kroppens vekst og utvikling. Med 162 kalorier per porsjon er "biff, med ben" et godt valg for de som ønsker å opprettholde en sunn og balansert diett.

Denne retten har en fantastisk smak og tekstur som vil tilfredsstille enhver kjøttelsker der ute. Den er perfekt tilberedt for å bevare alle næringsstoffene og smaken, og har en tendens til å smelte i munnen din. "Biff, med ben" kan nytes alene eller som en del av en større tallerken med grønnsaker, poteter og saus.

Det som er spesielt med "biff, med ben" er det høye nivået av protein som finnes i retten. Protein er en viktig byggestein for kroppen vår, og hjelper med å bygge muskler og reparere skader på celler og vev. I tillegg inneholder "biff, med ben" også en betydelig mengde fett, som gir kroppen vår energi og er viktig for hormonproduksjonen.

" Biff, med ben" er også et godt alternativ for de som ønsker å redusere sitt karbohydratinntak, da det praktisk talt ikke inneholder karbohydrater. Dette gjør at retten er mer egnet for de som ønsker å følge et lavkarbo-diett eller holde seg unna karbohydrater.

Konklusjonen er at "biff, med ben" er en sunn, næringsrik og deilig matrett. Det er et ideelt valg for enhver kjøttelsker som ønsker å opprettholde en balansert diett uten å gå på kompromiss med smaken eller kvaliteten på maten de spiser.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået