Kalorier i Kaviarmix

KaviarmixKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt5456.853.110
i 10 gram produkt54.50.75.31
i 25 gram produkt136.31.713.32.5
i 50 gram produkt272.53.426.65
i 250 gram produkt1362.517132.825
i 1 kilo produkt545068531100
Kaviarmix er en herlig blanding av kalde og varme smaker. Denne delikate matvaren er en rik kilde til næringsstoffer som kalorier, protein, fett og karbohydrater. Så hvis du ønsker å få et næringsmessig balansert måltid, så er kaviarmix et utmerket valg.

Kaviarmix kjennetegnes av sin rike smak og Livlige aromaer. Det er en favoritt blant mange på grunn av det faktum at den kan brukes i en rekke matvarer som smørbrød, salater og pasta. Kaviarmixens allsidighet betyr at du aldri vil kjede deg med det.

Med et høyt innhold av protein, vil kaviarmix bidra til å opprettholde muskelmasse og øke stoffskiftet, og med en liten mengde karbohydrater vil det ikke påvirke insulinproduksjonen. Kaviarmix er også en god kilde til sunne fettstoffer som hjelper til med å regulere kroppens hormonnivåer og kan også bidra til å øke hjernens funksjoner.

En annen flott ting med kaviarmix er dens lettvint tilberedning. Det kan enten spises som det er, eller tilberedes i en rekke ulike retter for en ekstra smakstilsetning. En teskje kaviarmix kan blant annet tilføye smak til din morgenegg, eller brukes som smakstilsetning i tykkere sauser for å gi dem litt ekstra liv.

Så hvis du leter etter en matvare som gir deg så mye mer enn bare en god smak, prøv kaviarmix i dag og opplev forskjellen.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået