Kalorier i Cottage Cheese

Cottage cheeseKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt9612.74.31.5
i 10 gram produkt9.61.30.40.2
i 25 gram produkt243.21.10.4
i 50 gram produkt486.42.20.8
i 250 gram produkt24031.810.83.8
i 1 kilo produkt9601274315
Cottage cheese, eller hytteost, er en frisk, hvit ost laget av pasteurisert melk og en syrekultur. Med sitt høye innhold av protein og lavt innhold av kalorier, har denne osten blitt et populært valg for de som ønsker en sunn livsstil. Cottage cheese er også en allsidig ingrediens som kan brukes i alt fra salater og omeletter til desserter og smoothies. Osten har en mild smak og en myk konsistens som gjør den enkel å blande inn i ulike retter uten å dominere smaken. Cottage cheese er også rik på kalsium og andre næringsstoffer som er viktige for et sunt kosthold. Prøv å inkludere cottage cheese i kostholdet ditt og nyt de helsemessige fordelene den har å tilby.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået