Kalorier i Eplejuice

EplejuiceKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt420.10.110
i 10 gram produkt4.2001
i 25 gram produkt10.5002.5
i 50 gram produkt210.10.15
i 250 gram produkt1050.30.325
i 1 kilo produkt42011100
Eplejuice er en forfriskende drikk laget av naturlig pressede epler. Denne drikken er rik på smak og full av næringsstoffer som kroppen trenger. Hver servering av eplejuice inneholder kun 42 kalorier, som gjør det til et flott valg for de som ønsker å opprettholde en sunn vekt. I tillegg er den rik på karbohydrater, noe som gir kroppen energi og hjelper den med å fungere optimalt gjennom hele dagen. Eplejuice inneholder også små mengder av både protein og fett. Siden denne juicen er laget av naturlige ingredienser og ikke inneholder tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler, er den det perfekte alternativet for de som ønsker å leve et sunt og naturlig liv. Med sin forfriskende smak og næringsrike egenskaper er eplejuice en ideell drikk for alle som ønsker å ta vare på helsen sin på en enkel og deilig måte.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået