Kalorier i Pastaskruer

PastaskruerKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt35711.50.375
i 10 gram produkt35.71.207.5
i 25 gram produkt89.32.90.118.8
i 50 gram produkt178.55.80.237.5
i 250 gram produkt892.528.80.8187.5
i 1 kilo produkt35701153750
Pastaskruer er en type nudler laget av pasta. De er veldig populære i Norge og brukes ofte i retter som pasta salater og pastaretter. Pastaskruer er veldig allsidige og kan brukes med forskjellige sauser, grønnsaker og protein for å lage et bredt utvalg av retter.

De er også ganske sunne og har en høy mengde karbohydrater og protein, men er også lave på fett. Dette gjør dem til et sunt alternativ for de som ønsker å spise sunnere og øke inntaket av protein og karbohydrater.

Pastaskruer kommer i forskjellige størrelser og varianter, inkludert helkorn og glutenfri. De kan også dyppes i varme sauser eller servert kald i salater. Uansett hvordan du velger å bruke dem, vil pastaskruer definitivt legge til smak og tekstur i måltidene dine.

Så hvis du er ute etter en sunn og allsidig nudel, prøv pastaskruer i dag og nyt smaken og næringsverdien de har å tilby!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået