Kalorier i Loff

LoffKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2738.72.652.6
i 10 gram produkt27.30.90.35.3
i 25 gram produkt68.32.20.713.2
i 50 gram produkt136.54.41.326.3
i 250 gram produkt682.521.86.5131.5
i 1 kilo produkt27308726526
"loff" er en klassisk norsk kornbasert matvare som har blitt spist gjennom generasjoner. Dette brødet er laget av hvetemel, vann, gjær, salt og sukker, og har en myk og luftig konsistens som gjør det perfekt til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen.
I tillegg til sin gode smak, er "loff" et godt valg for de som ønsker å følge et balansert kosthold. Den har et moderat innhold av kalorier sammenlignet med andre brødtyper, og inneholder også en god mengde protein.
Dette brødet er også rikt på karbohydrater, som gir kroppen langsomt frigjort energi. Det inneholder lite fett og er generelt sett et sunt og næringsrikt alternativ til andre brødtyper.
Uansett om du liker det med smør og syltetøy, som en sandwich eller som en del av en større rett, er "loff" et godt valg for både smak og ernæring.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået