Kalorier i Sjokolade Krem

Sjokolade kremKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt5226.53157
i 10 gram produkt52.20.73.15.7
i 25 gram produkt130.51.67.814.3
i 50 gram produkt2613.315.528.5
i 250 gram produkt130516.377.5142.5
i 1 kilo produkt522065310570
"Sjokolade krem" er en deilig og kremet sjokoladekrem med en fyldig smak og en herlig konsistens. Denne delikate kremen er laget av de beste ingrediensene, og er full av næringsrike stoffer og vitaminer som kroppen din vil takke deg for. Med en unik blanding av kalorier, protein, fett og karbohydrater, vil denne sjokoladekremen gi deg den energien du trenger for å takle dagen og holde deg mett og fornøyd i timesvis. "Sjokolade krem" kan brukes som en herlig pålegg på brødskiver eller pannekaker, eller brukes som en deilig ingrediens i ulike desserter og bakverk. Uansett hvordan du velger å nyte den, vil "sjokolade krem" garantert bli en ny favoritt blant dine daglige spisevaner. Prøv den i dag og opplev den himmelske smaken av ren sjokoladeglede!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået