Kalorier i Vin 12 %

Vin 12 %KalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt67000
i 10 gram produkt6.7000
i 25 gram produkt16.8000
i 50 gram produkt33.5000
i 250 gram produkt167.5000
i 1 kilo produkt670000
"Vin 12 %" er en alkoholholdig drikkevare som er kjent for sin moderate alkoholprosent, som gir en mild og behagelig smak. Med kun 67 kalorier per servering, er denne vinen et godt valg for de som ønsker å nyte et glass vin i ny og ne, uten å bekymre seg for høyt kaloriinntak. I tillegg inneholder den ingen proteiner, fett eller karbohydrater, noe som gjør den til et sunt alternativ. Vin 12% kommer fra en nøye utvalgt og kvalitetssikret vinkjeller, og er perfekt for å nytes alene eller sammen med venner og familie. Når du ønsker å unne deg noe godt, bør du prøve denne deilige og friske vinen som vil gi deg en unik smaksopplevelse med sin balanserte og harmoniske sammensetning."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået