Kalorier i Kokosboller

KokosbollerKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt41152052.6
i 10 gram produkt41.10.525.3
i 25 gram produkt102.81.3513.2
i 50 gram produkt205.52.51026.3
i 250 gram produkt1027.512.550131.5
i 1 kilo produkt411050200526
Kokosboller er en deilig og populær søtsak fra Norge. Den består av en myk og luftig kake laget av marengs, kokos og sukker. Den er vanligvis formet som en liten ball og rullet i mer kokos på utsiden. Kokosboller har en søt smak og en deilig tekstur som smelter i munnen. Hver bit gir deg 411 kalorier, sammen med 5g protein, 20g fett og 52.6g karbohydrater. Det gjør kokosboller til en godbit som er verdt å nyte i moderate mengder. Prøv å servere dem med en kopp kaffe eller te for en søt og koselig liten godbit mellom måltidene, eller nyt dem som en dessert etter middagen. Uansett når eller hvor du spiser dem, er kokosboller en deilig og tilfredsstillende godbit som vil gjøre smaksløkene dine glade.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået