Kalorier i Agurk Syltet

Agurk syltetKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt500.70.211.4
i 10 gram produkt50.101.1
i 25 gram produkt12.50.20.12.9
i 50 gram produkt250.40.15.7
i 250 gram produkt1251.80.528.5
i 1 kilo produkt50072114
"Agurk syltet" er en populær matvare i Norge, som kan oversettes til syltede agurker på norsk. Denne retten er vanligvis laget av agurker som er skåret i tynne skiver og deretter lagt i en saltlake med sylteeddik, sukker, krydder og andre smakstilsetninger.

Syltede agurker er kjent for sin karakteristiske smak og konsistens. De er søte, sure og sprø på samme tid, og passer perfekt som en side rett til maten eller som et pålegg på brødskiver.

En porsjon "agurk syltet" inneholder ca 50 kalorier, mindre enn 1 gram protein, mindre enn 1 gram fett og 11.4 gram karbohydrater. Dette gjør det til et godt valg for de som ønsker å unngå mat med høyt kaloriinnhold eller som ønsker å følge et balansert kosthold.

Syltede agurker har også en rekke helsefordeler. De er en kilde til fiber og vitamin K, som bidrar til å opprettholde sunne bein. I tillegg kan de bidra til å regulere blodsukkernivået og bidra til å forbedre fordøyelsen.

Alt i alt er "agurk syltet" en deilig og sunn matvare som er verdt å prøve for alle som er på utkikk etter en ny smaksopplevelse eller ønsker å tilføre sunn og næringsrik mat i kostholdet sitt.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået