Kalorier i Lyst Øl

Lyst ølKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt420.604
i 10 gram produkt4.20.100.4
i 25 gram produkt10.50.201
i 50 gram produkt210.302
i 250 gram produkt1051.5010
i 1 kilo produkt4206040
Lyst øl er en øltype som er lys og frisk i smaken. Den er laget av en blanding av maltet bygg, humle og gjær. Lyst øl inneholder lite kalorier og er derfor et godt alternativ for de som ønsker å redusere inntaket av kalorier, uten å måtte gi opp ølen. En standard porsjon på 1 flaske lyst øl inneholder kun 42 kalorier. Lyst øl inneholder også litt protein og karbohydrater, men ingen fett. Dette gjør det til et sunt valg for de som ønsker å opprettholde en sunn livsstil. Lyst øl er ikke bare lavt i kalorier, men har også en forfriskende smak som gjør det til en god drikk til enhver anledning. Enten du slapper av etter en lang dag eller nyter en dag ute i solen med venner, er lyst øl en god drink å ha med seg. Så hvis du vil ha en kjølig, frisk, og sunn drikk, bør du velge lyst øl.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået