Kalorier i Grenadier

GrenadierKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt9918.32.30
i 10 gram produkt9.91.80.20
i 25 gram produkt24.84.60.60
i 50 gram produkt49.59.21.20
i 250 gram produkt247.545.85.80
i 1 kilo produkt990183230
Grenadier er en type fisk som er kjent for sin milde smak og saftige konsistens. Denne fisken er ofte brukt i mange kulinariske retter og er spesielt populær blant folk som følger en diett eller ønsker å opprettholde en sunn livsstil. Med en imponerende næringsprofil, tilbyr grenadier et vell av helsefordeler og er et utmerket valg for å opprettholde en sunn kropp og sinn.

Grenadier er en utmerket kilde til protein og inneholder også en rekke viktige næringsstoffer som kroppen trenger for å fungere optimalt. Denne fisken har en høy andel av sunne fettsyrer som omega-3 og omega-6, som er viktige for å opprettholde en sunn hjernefunksjon, hjerte- og karsystem, samt forbedret syn og hudhelse. Grenadier er også lav i kalorier og karbohydrater, noe som gjør det til et flott alternativ for de som er på jakt etter en sunn, næringsrik mat.

Denne fisken kan brukes i mange forskjellige retter, inkludert suppe, gryteretter og ovnsbakte retter. Grenadier har en mild smak som gjør det enkelt å tilpasse seg ulike smakskombinasjoner og krydderier. Det kan også kombineres med grønnsaker, ris, pasta eller poteter for å lage en sunn og smakfull middag.

Grenadier er også tilgjengelig i helsekostbutikker og supermarkeder over hele landet. Det kan enten være fersk eller frossen, avhengig av ønsket bruk. Med sin næringsrike profil og imponerende helsefordeler, er grenadier det perfekte valget for de som ønsker å opprettholde god helse og velvære.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået