Kalorier i Tomatjuice

TomatjuiceKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt130.80.12.6
i 10 gram produkt1.30.100.3
i 25 gram produkt3.30.200.7
i 50 gram produkt6.50.40.11.3
i 250 gram produkt32.520.36.5
i 1 kilo produkt1308126
Tomatjuice er en frisk og smakfull drikke som kan nytes når som helst på dagen. Den er laget av saftige og modne tomater, som gir den en naturlig sødme og en kjølig følelse på tungen.
Med kun 13 kalorier per servering, er den ideell for de som ønsker å nyte en sunn og lav-kalori drikke. Samtidig er den rik på vitamin C og antioksidanter, som bidrar til å styrke immunforsvaret og beskytte kroppen mot skadelige frie radikaler.
Tomatjuice er også en god kilde til karbohydrater og proteiner, som gir kroppen den nødvendige energien for å holde seg aktiv og produktiv gjennom dagen.
Den kan serveres kald eller varm, og er alltid en populær favoritt blant både barn og voksne. Prøv den i dag og opplev den friske og naturlige smaken av solmodne tomater!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået