Kalorier i Oliven Hermetisk

Oliven hermetiskKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3682.2368.7
i 10 gram produkt36.80.23.60.9
i 25 gram produkt920.692.2
i 50 gram produkt1841.1184.4
i 250 gram produkt9205.59021.8
i 1 kilo produkt36802236087
"Oliven hermetisk" er en hermetisert olivenprodukt som er en favoritt blant nordmenn på grunn av dens distinkte og helt spesielle smak. Denne matvaren er produsert av nøye utvalgte oliven av høy kvalitet, og det er en kilde til ernæringsmessige fordeler som et ernæringstett alternativ for alle aldre.

En av de store fordelene med "oliven hermetisk" er dens høye innhold av sunne fettstoffer, som bidrar til å opprettholde hjernefunksjonen og hjerte-helse. Den inneholder også noe protein, karbohydrater og en moderat mengde kalorier, noe som gjør det til et ideelt alternativ for folk som vil bo sunt.

I tillegg har "oliven hermetisk" en lang holdbarhet, så man kan nyte dem lenge etter dato på pakken. Dette gjør produktet spesielt praktisk, og det blir lettere å lagre selv etter at emballasjen er åpnet.

Sammendragt er "oliven hermetisk" en fantastisk matvare som kan legge til mye smak og ernæring i kostholdet ditt. Den er produsert av høykvalitets oliven, har en lav mengde kalorier og et høyt innhold av sunne fettstoffer. Hvis du vil ha en sunn og deilig smakfull matopplevelse, kan "oliven hermetisk" definitivt være et godt valg for deg."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået