Kalorier i Ananasjuice

AnanasjuiceKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt480.30.111.4
i 10 gram produkt4.8001.1
i 25 gram produkt120.102.9
i 50 gram produkt240.20.15.7
i 250 gram produkt1200.80.328.5
i 1 kilo produkt48031114
Ananasjuice er en nytelse som alle kan nyte. Denne tropiske frukten har en naturlig sødme som gjør juiceproduksjonen fra den enda enklere. Ananasjuice er en næringsrik drikke som inneholder en betydelig mengde fiber og vitaminer. Utmerket for leveren, bidrar ananasjuice til å rense systemet og bidrar til å forbedre fordøyelsen. Denne drikken er en fantastisk kilde til antioksidanter og driver også en sterk anti-inflammatorisk virkning. Ananasjuice inneholder også bromelain, som er et enzym som hjelper kroppen med å absorbere proteiner og forsterker også heling av muskel-skjelettskader og forbedrer også fordøyelseshelse. Denne drikken har et lavt kaloriinnhold og er også et godt alternativ for de som driver med vekttap eller en sunn livsstil. Ananasjuice er også en utmerket hydreringsdrikk og gir kroppen med elektrolytter som bidrar til å holde kroppen frisk og godt hydrert. Hvis du vil ha en øyeblikkelig energi og nytelse, kan du alltid ty til en kald og forfriskende kopp ananasjuice.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået