Kalorier i Bambusskudd

BambusskuddKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt302.105.8
i 10 gram produkt30.200.6
i 25 gram produkt7.50.501.5
i 50 gram produkt151.102.9
i 250 gram produkt755.3014.5
i 1 kilo produkt30021058
"Bambusskudd" er en norsk delikatesse som er laget av skuddene fra bambusplanten. Disse skuddene er rike på næringsstoffer og har en lav kaloriinnhold. 30 kalorier per servering, som er en flott snack for de som ønsker å miste vekt eller opprettholde en sunn livsstil. "Bambusskudd" er også rik på protein med 2,1 gram per servering. Dette gjør den til en flott kilde for de som ønsker å bygge muskler eller opprettholde muskelmasse. "Bambusskudd" er også fettfri, noe som betyr at den kan nytes av de som ønsker å redusere sitt fettinntak. Den er også rik på karbohydrater med 5,8 gram per servering, noe som gir en jevn og stabil energitilførsel gjennom dagen. "Bambusskudd" er også svært allsidig og kan brukes i et bredt spekter av matretter, inkludert salater, supper, og wokretter. Den er også en favoritt snack blant mange nordmenn, og tilbyr en unik smak og tekstur. Med alle sine positive egenskaper og allsidighet, er det ingen tvil om at "bambusskudd" er en sunn og velsmakende delikatesse som fortjener å være en del av ditt daglige kosthold.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået