Kalorier i Gin

GinKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt233000
i 10 gram produkt23.3000
i 25 gram produkt58.3000
i 50 gram produkt116.5000
i 250 gram produkt582.5000
i 1 kilo produkt2330000
Gin er en alkoholholdig drikk som er kjent for sin karakteristiske smak og aroma. Drikken er destillert fra korn og tilsettes einerbær for å gi den sin unike smak. Gin har en forfriskende og aromatisk smak som gjør den til en av de mest populære drikkene i verden.

Det er viktig å merke seg at gin er en alkoholholdig drikk med en høy konsentrasjon av kalorier. Et typisk glass gin har rundt 233 kalorier, men ingen proteiner, fett eller karbohydrater. Derfor er det viktig å drikke gin med måte og vite hvor mye man inntar.

Gin kan nytes på mange forskjellige måter, slik som i klassiske cocktailer som gin and tonic, negroni eller martini. Den kan også nytes alene, på is eller med en skive lime eller sitron for å gi den ekstra smak.

Gin har blitt laget i flere århundrer og har en interessant historie. Den var opprinnelig ment for medisinsk bruk, men ble senere en populær drikk blant aristokratiet i Storbritannia og resten av Europa. I dag er gin en global drink som nytes av mennesker over hele verden.

Så neste gang du vil nyte en forfriskende og aromatisk drink, vær sikker på å prøve en klassisk gin cocktail eller en enkel gin tonic. Men husk å drikke med måte og ha det gøy. Enjoy!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået