Kalorier i Kalkunkjøtt M, Skinn

Kalkunkjøtt m, skinnKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt126214.60
i 10 gram produkt12.62.10.50
i 25 gram produkt31.55.31.20
i 50 gram produkt6310.52.30
i 250 gram produkt31552.511.50
i 1 kilo produkt1260210460
Kalkunkjøtt m, skinn er et magert og proteinrikt kjøtt som er en populær ingrediens i mange ulike retter. Kjøttet har en mild smak og er saftig og mørt, og egner seg perfekt til steking, grilling eller ovnsbaking. Med kun 126 kalorier per 100 gram, er kalkunkjøtt m, skinn også en sunnere kilde til protein enn mange andre kjøttslag. I tillegg er det rikt på essensielle næringsstoffer som jern og vitamin B12. Kalkunkjøtt m, skinn er ideelt for de som ønsker å redusere inntaket av mettet fett og kalorier, uten å ofre smak og næringsverdi.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået