Kalorier i Kjeks Søte, Mariekjeks

Kjeks søte, mariekjeksKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt4367.410.877.2
i 10 gram produkt43.60.71.17.7
i 25 gram produkt1091.92.719.3
i 50 gram produkt2183.75.438.6
i 250 gram produkt109018.527193
i 1 kilo produkt436074108772
Kjeks søte, mariekjeks, er en klassisk, søt kjeks som har vært en favoritt blant både unge og gamle i lang tid. Denne kjeksen er perfekt for de som ønsker en enkel og deilig snack, og den kan nytes når som helst på dagen.

Med sin perfekte blanding av sukker og mel, gir kjeks søte, mariekjeks en unik og delikat smak som virkelig kan få det til å renne i vann i munnen. Med en deilig sprø konsistens og en fin tekstur, er denne kjeksen en fryd for sansene.

Hver kjeks er rik på næringsstoffer som kan bidra til et sunt og balansert kosthold. Med 7,4 gram protein, 10,8 gram fett og 77,2 gram karbohydrater, gir kjeks søte, mariekjeks den energien kroppen trenger for å fungere optimalt.

Denne kjeksen er også veldig allsidig og kan brukes som en ingrediens i en rekke oppskrifter, inkludert kaker, desserter og andre søte godbiter. Kjeks søte, mariekjeks er også ideell for å ta med seg til jobben, skolen eller på tur, og er enkel å oppbevare i en tett beholder.

Alt i alt er kjeks søte, mariekjeks en fantastisk liten godbit som er fullpakket med smak og næring. Enten du vil nyte den alene eller bruke den i en oppskrift, vil denne kjeksen definitivt imøtekomme alle dine søte behov.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået