Kalorier i Melk Hel

Melk helKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt663.23.94.6
i 10 gram produkt6.60.30.40.5
i 25 gram produkt16.50.811.2
i 50 gram produkt331.622.3
i 250 gram produkt16589.811.5
i 1 kilo produkt660323946
Melk Hel er en fersk norsk dessertbasert på kumelk. Den har en myk og smidig konsistens og er en delikat smak på tungen. Den er laget av høykvalitets melk, og følger de høyeste standarder for produksjon av ferske meieriprodukter. Den er rik på proteiner som gir næring til musklene og hjelper til med å bygge en sterk kropp. Med et lavt innhold av fett og karbohydrater passer den inn i en sunn og balansert diett. Melk Hel egner seg både som en lekker etterret eller en sunn mellommåltid. Det er en perfekt måte å tilfredsstille dessertbehovet ditt, samtidig som du opprettholder en sunn livsstil.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået