Kalorier i Müsli Frokostblanding

Müsli frokostblandingKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3158.83.560.9
i 10 gram produkt31.50.90.46.1
i 25 gram produkt78.82.20.915.2
i 50 gram produkt157.54.41.830.5
i 250 gram produkt787.5228.8152.3
i 1 kilo produkt31508835609
"Müsli frokostblanding" - perfekt start på dagen!
"Müsli frokostblanding" er en af de mest populære morgenmadskombinationer i Norge. Den består af tørret frugt, nødder, kornflager, havregryn og andre naturlige ingredienser, som giver en rig smagsoplevelse og sund, nærende morgenmad. Denne lækre müsliblanding er rig på kulhydrater, protein og fibre, som giver en hurtig og vedvarende energi til starten på dagen. Med et lavt indhold af fedtstoffer er "müsli frokostblanding" også en sund og kaloriebegrænset morgenmad, som kan hjælpe dig med at opretholde en sund og balanceret diæt. Uanset om du nyder den med yoghurt, mælk eller som en tør snack, er "müsli frokostblanding" den perfekte måde at starte din dag på.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået