Kalorier i Ris Puffet

Ris puffetKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3516.80.280.5
i 10 gram produkt35.10.708.1
i 25 gram produkt87.81.70.120.1
i 50 gram produkt175.53.40.140.3
i 250 gram produkt877.5170.5201.3
i 1 kilo produkt3510682805
Frokost, lunsj eller kveldssnack - ris puffet passer til enhver tid på døgnet. Disse sprø risbitene er lavt på fett, men høyt på karbohydrater for å gi deg energi gjennom dagen. Med en anstendig mengde protein, kan ris puffet være et flott valg for å gi kroppen din det den trenger for å bygge muskler og forbrenne fett. I tillegg er denne snacken også næringsrik og inneholder verdifulle næringsstoffer fra de naturlige risene. Ta med deg en pose ris puffet på farten eller server den hjemme som en sunn snack-alternativ. Med sin universelle appell og næringsrike profil er ris puffet en av de beste snackene man kan velge for helse og velvære.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået