Kalorier i Roll Grahamka

Roll grahamkaKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2668.11.459.8
i 10 gram produkt26.60.80.16
i 25 gram produkt66.520.415
i 50 gram produkt1334.10.729.9
i 250 gram produkt66520.33.5149.5
i 1 kilo produkt26608114598
Roll grahamka er en sunn og næringsrik brødpose som er laget av grovt mel og inneholder en rekke helsefordeler. Med en sprø skorpe og myk kjerne, er denne brøden perfekt for å lage sandwicher eller å servere som en sideskål til suppe eller salat.

En servering av roll grahamka gir deg 266 kalorier, 8.1 gram protein, 1.4 gram fett og 59.8 gram karbohydrater, noe som gjør den til et sunt alternativ til andre brødprodukter. Den er spesielt ideell for de som ønsker å holde en sunn livsstil, da den har en lav fett- og kaloriinnhold, men fortsatt er en kilde til viktige næringsstoffer som tiltrekker en balansert diett.

Den grove melblandingen gir også roll grahamka en god mengde fiber, som bidrar til å holde deg mett og forhindrer overspising. Fiberet hjelper også til å regulere blodsukkernivået, noe som fører til langsommere fordøyelse og en økt følelse av fylde og tilfredshet.

I tillegg inneholder roll grahamka viktige næringsstoffer som jern, magnesium og vitaminer B og E. Disse næringsstoffene hjelper til med å støtte sunn vekst og utvikling av kroppen, samt bygge sterkere bein og muskler.

Å inkludere roll grahamka i kostholdet ditt kan gi en rekke helsefordeler. Dens allsidighet og ernæringsrike sammensetning gjør den til et perfekt valg for de som ønsker å spise sunt og smakfullt.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået