Kalorier i Tunfisk I Vann

Tunfisk i vannKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt11024.51.20
i 10 gram produkt112.50.10
i 25 gram produkt27.56.10.30
i 50 gram produkt5512.30.60
i 250 gram produkt27561.330
i 1 kilo produkt1100245120
"Tunfisk i vann" er en klassisk norsk rett som er beryktet for å være lett og sunn. Tunfisk i boks og vann er ikke bare rimelig og praktisk, men også en naturlig kilde til protein og en viktig kilde til omega-3-fettsyrer. Denne fisken kan være et verdifullt tilskudd til både ernæringsplanen din og budsjetthusholdningen din.

Tunfisk er en utmerket kilde til protein, som er viktig for å bygge og vedlikeholde muskelmasse. Hver boks med "tunfisk i vann" inneholder omtrent 24,5 gram protein, noe som gir deg en god start på dagen. Tunfisk i vann er også en god kilde til omega-3-fettsyrer, som kan hjelpe med å opprettholde sunn hjernefunksjon og regulere betennelse i kroppen.

En annen fordel med tunfisk i vann er at det er en lett og sunn matvare. Det inneholder nesten ikke fett og karbohydrater, noe som gjør det til et fantastisk alternativ for de som prøver å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn livsstil. Det er også en god erstatning for kjøtt, og kan bidra til å redusere forbruket av rødt og behandlet kjøtt.

"Tunfisk i vann" er en praktisk matvare som kan brukes på mange forskjellige måter. Du kan for eksempel legge den til salater, lage fiskesalat eller bruke den som en proteinkilde i et måltid. Det er også et flott alternativ til fiskeretter som krever mye tid og arbeid for å tilberede.

Alt i alt er "tunfisk i vann" en rimelig, lett og sunn matvare som er fullpakket med protein og omega-3-fettsyrer. Det kan brukes på mange forskjellige måter, og er et flott alternativ for de som ønsker å holde seg sunne og tilfredsstille sulten uten å ty til usunne matvarer.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået