Kalorier i Grapefruktjuice

GrapefruktjuiceKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt400.50.19.2
i 10 gram produkt40.100.9
i 25 gram produkt100.102.3
i 50 gram produkt200.30.14.6
i 250 gram produkt1001.30.323
i 1 kilo produkt4005192
Grapefruktjuice er en forfriskende og sunn drikk som er laget ved å presse friske grapefrukt til en deilig juice. Denne juicy og friske drikken har en karakteristisk smak som blir en favoritt blant de som elsker grapefrukt. Grapefruktjuice er rik på antioksidanter, vitaminer og mineraler, som gjør den til et ideelt valg for de som vil opprettholde en sunn livsstil.

En servering av grapefruktjuice inneholder kun 40 kalorier, noe som gjør den til en flott drikk for de som prøver å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn kroppsvekt. Den inneholder også 0,5 gram protein, 0,1 gram fett og 9,2 gram karbohydrater per servering.

Grapefruktjuice er kjent for å ha en rekke helsefordeler. Det hjelper til med å senke kolesterolet og blodtrykket, samt forbedre helsen til hjertet. Juice har også en positiv effekt på fordøyelsessystemet, og hjelper til med å rense kroppen for giftstoffer og avfallsstoffer.

Takket være den høye næringsverdien og de mange helsefordelene, er grapefruktjuice en populær drikk blant helsebevisste mennesker. Den kan drikkes alene eller brukes som en ingrediens i en rekke oppskrifter, og gir en frisk og sunn smak. Prøv å inkludere grapefruktjuice i kostholdet ditt, og opplev alle fordelene den kan gi for helsen din.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået