Kalorier i Cornflakes

CornflakesKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3636.92.583.6
i 10 gram produkt36.30.70.38.4
i 25 gram produkt90.81.70.620.9
i 50 gram produkt181.53.51.341.8
i 250 gram produkt907.517.36.3209
i 1 kilo produkt36306925836
Cornflakes er en deilig frokostblanding som er laget av mais og beriket med vitaminer og mineraler. Denne lette og sprø frokostblandingen har en mild smak og kan serveres med melk, yoghurt eller frukt.

Cornflakes er en kilde til fiber og karbohydrater, som gir deg energi til å starte dagen. Den inneholder også protein, som er viktig for muskelvekst og reparasjon. Selv om cornflakes er lavt på fett, så inneholder det fortsatt en viss mengde av det, og man bør derfor være oppmerksom på hvor mye man spiser for å unngå å overskride det anbefalte daglige inntaket av fett.

Cornflakes er også en god kilde til jern og B-vitaminer som er viktig for sunn blodproduksjon og metabolisme. Den er også glutenfri, noe som gjør den til en god frokostblanding for personer med glutenintoleranse eller cøliaki.

Det er mange måter å nyte cornflakes på. Du kan ha det som en klassisk frokostblanding i melk, eller prøve å blande den med andre frokostblandinger for å få en enda mer spennende smak. Prøv å ha det med yoghurt eller frukt for å få en sunnere og mer mettende frokostopplevelse.

Oppsummert er cornflakes en deilig og sunn frokostblanding som kan hjelpe deg med å starte dagen med et sunt og næringsrikt måltid. Det er en flott kilde til fiber, karbohydrater, protein, jern og B-vitaminer, og kan nytes på mange forskjellige måter.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået