Kalorier i Fiskepinner

FiskepinnerKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt23413.31217.5
i 10 gram produkt23.41.31.21.8
i 25 gram produkt58.53.334.4
i 50 gram produkt1176.768.8
i 250 gram produkt58533.33043.8
i 1 kilo produkt2340133120175
"Fiskepinner" er en populær norsk fiskerett som ofte serveres som en enkel og rask middagsrett. Denne retten består av fiskefilet som er pakket inn i en panering og deretter stekt i ovn eller i stekepannen. Fiskepinnene har en sprø skorpe som gir en herlig kontrast til det saftige fiskekjøttet.

Fiskepinnene har et lavt kaloriinnhold og er rike på protein. De er også en kilde til omega-3 fettsyrer som er viktig for en sunn kropp og hjerte- og hjernefunksjon. Fiskepinnene egner seg derfor godt for de som ønsker et sunt og næringsrikt kosthold.

Fiskepinner kan serveres med ulike typer tilbehør, som for eksempel poteter, ris eller salat. De kan også deles opp i mindre biter og brukes som en del av en større rett. Uansett hvordan du serverer dem, så er "fiskepinner" en smakfull og enkel rett som passer perfekt til både hverdagsmiddager og til festlige anledninger."
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået