Kalorier i Gulrot Juice

Gulrot juiceKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt430.40.111.3
i 10 gram produkt4.3001.1
i 25 gram produkt10.80.102.8
i 50 gram produkt21.50.20.15.7
i 250 gram produkt107.510.328.3
i 1 kilo produkt43041113
Gulrot juice er en sunn og deilig drikke laget av gulrøtter. Denne juicen er rik på vitamin A og antioksidanter, og har et lavt kaloriinnhold på bare 43 kalorier per servering. Gulrot juice er også en god kilde til karbohydrater og inneholder lite fett og protein. Denne drikken er perfekt for de som ønsker å redusere kaloriinntaket sitt, samtidig som de får i seg mange nødvendige næringsstoffer. Gulrot juice kan nytes alene eller blandes med andre grønnsaker og frukter for å skape en deilig og næringsrik juiceblanding. Prøv gulrot juice i dag og nyt alle fordelene den har å tilby!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået