Kalorier i Iskrem

IskremKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt17137.916.7
i 10 gram produkt17.10.30.81.7
i 25 gram produkt42.80.824.2
i 50 gram produkt85.51.548.4
i 250 gram produkt427.57.519.841.8
i 1 kilo produkt17103079167
Iskrem er en herlig dessert som smelter i munnen. Den består av herlig, kremet vaniljeis som er blandet med delikat, søt sjokoladesaus og sprinklet med sprø, ristede nøtter.

Iskrem er en fantastisk godbit som kan nytes alene eller som dessert etter en god middag. Den har en rund og balansert smak, der den søte sjokoladesausen er perfekt balansert med den kremete vaniljeisen og de sprø nøttene.

Denne desserten vil glede både små og store med sin herlige smak og gode konsistens. Iskrem kan serveres på en rekke ulike måter - i en skål med friske bær, på et kakestykke eller som topping på en frisk fruktsalat.

Med bare 171 kalorier per porsjon er iskrem en dessert som kan nytes uten dårlig samvittighet. Den er også rik på både protein og karbohydrater, noe som gjør at den gir deg en bra døgnbalanse av næringsstoffer.

Alt i alt er iskrem en unik matopplevelse som er den perfekte avslutningen på enhver middag eller en koselig kveld hjemme. Prøv den i dag, og opplev den herlige smaken av kremet vaniljeis, søt sjokoladesaus og sprø nøtter.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået