Kalorier i Paprika, Grønn

Paprika, grønnKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt170.90.32.6
i 10 gram produkt1.70.100.3
i 25 gram produkt4.30.20.10.7
i 50 gram produkt8.50.50.21.3
i 250 gram produkt42.52.30.86.5
i 1 kilo produkt1709326
"Paprika, grønn" er en frisk og saftig grønnsak som er rik på smak. Den kommer i en lys grønn farge og kan brukes i mange ulike retter. Paprika har en mild smak, og er en perfekt ingrediens i salater eller som tilbehør til andre retter.

Med kun 17 kalorier per 100 gram, er dette en lett og sunn ingrediens som passer godt for de som ønsker å spise sunt. Paprika er også en god kilde til både proteiner og karbohydrater, og kan være en bra energikilde for de som trener eller har en aktiv livsstil.

Paprika kan også være en god kilde til antioksidanter, som kan bidra til å redusere skader forårsaket av frie radikaler i kroppen. De kan også bidra til å beskytte mot en rekke kroniske sykdommer, inkludert hjerte- og karsykdommer, fedme og kreft.

Alt i alt er "paprika, grønn" en sunn og velsmakende ingrediens som alle kan nyte og dra nytte av. Prøv den i dag og opplev smaken og helsefordelene!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået