Kalorier i Ekstra Lettmelk

Ekstra lettmelkKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt383.30.74.6
i 10 gram produkt3.80.30.10.5
i 25 gram produkt9.50.80.21.2
i 50 gram produkt191.70.42.3
i 250 gram produkt958.31.811.5
i 1 kilo produkt38033746
Ekstra lettmelk - perfekt for de som ønsker å ha et sunt kosthold. Denne melken har et lavt innhold av fett og kalorier, samtidig som den er rik på protein og karbohydrater som gir deg den energien du trenger. Den passer perfekt til frokostblandinger, kaffe eller te, og kan også brukes som et ingrediens i oppskrifter på mat og bakverk. Ekstra lettmelk er produsert av høykvalitets råvarer, og har en frisk smak som vil gjøre den til en favoritt i kjøleskapet ditt. Med en så sunn og deilig melk tilgjengelig, er det enkelt å ta vare på helsen din og nyte det gode livet.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået