Kalorier i Kotlett, Fett Bortskåret

Kotlett, fett bortskåretKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt10321.61.70
i 10 gram produkt10.32.20.20
i 25 gram produkt25.85.40.40
i 50 gram produkt51.510.80.90
i 250 gram produkt257.5544.30
i 1 kilo produkt1030216170
Kotlett, fett bortskåret, er et deilig kjøttstykke som er velkjent for sin magre karakter og sin fantastiske smak. Som navnet antyder, er dette et stykke kjøtt som er skåret bort fra de fetere områdene på dyret, noe som gjør det til et flott alternativ for folk som ønsker å spise sunt og balansert.

En enkelt porsjon av denne deilige kotletten inneholder bare 103 kalorier, noe som gjør det til et flott alternativ for alle som prøver å få kontroll over kaloriinntaket sitt. I tillegg inneholder den 21,6 g protein, som bidrar til å støtte muskelvekst og reparasjon, samt 1,7 g fett og 0 g karbohydrater.

En av de mest fremtredende funksjonene til denne kotletten er dens evne til å gi deg en fullstendig metthetsfølelse, takket være den høye konsentrasjonen av protein. Dette er spesielt viktig for folk som prøver å gå ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt, da en følelse av fylde kan hjelpe deg med å unngå overspising og å holde deg på rett spor.

Kotlett, fett bortskåret, passer utmerket til en rekke ulike måltider og retter. Prøv å grille eller steke det og server det med en side av grønnsaker eller salat for en sunn og smakfull middag. Eller prøv å tilføye det i en av dine favorittoppskrifter for å bidra med litt ekstra protein og smak.

Alt i alt er Kotlett, fett bortskåret, en fantastisk matvare som kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn og balansert diett. Enten du prøver å gå ned i vekt, bygge muskler eller bare ønsker å spise sunt og balansert, er dette en flott matvare å inkludere i kostholdet ditt.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået