Kalorier i Pisket Krem

Pisket kremKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2252.622.22.1
i 10 gram produkt22.50.32.20.2
i 25 gram produkt56.30.75.60.5
i 50 gram produkt112.51.311.11.1
i 250 gram produkt562.56.555.55.3
i 1 kilo produkt22502622221
Pisket krem er en deilig, fyldig dessert som er elsket av mange nordmenn. Den er laget med en blanding av fløte og sukker, og har en herlig kremet konsistens. Pisket krem kan nytes alene, eller brukes som en topping på kaker og andre desserter.

Når det kommer til næringsverdi, inneholder en porsjon pisket krem omtrent 225 kalorier. Desserten er også en kilde til fett, med 22,2 gram per porsjon. I tillegg inneholder den 2,6 gram protein og 2,1 gram karbohydrater.

Pisket krem er perfekt for de som ønsker å nyte en deilig dessert, samtidig som de tar hensyn til sitt inntak av næringsstoffer. Med sin kremete og søte smak er det ingen tvil om hvorfor denne desserten er en klassiker på norske bord.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået