Kalorier i Fløte Krem 38 %

Fløte krem 38 %KalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt3622.1382.9
i 10 gram produkt36.20.23.80.3
i 25 gram produkt90.50.59.50.7
i 50 gram produkt1811.1191.5
i 250 gram produkt9055.3957.3
i 1 kilo produkt36202138029
Fløte krem 38% er en fyldig og deilig fløtekrem med en høy prosentandel av fett. Denne fløtekremen er den perfekte ingrediensen for å gi dessertene dine det lille ekstra, og den vil gi en fantastisk smaksopplevelse til alle rettene du bruker den i. Med en kaloriverdi på 362 er fløte krem 38% både nærende og energigivende, og den er en perfekt måte å få i seg viktige næringsstoffer på. Med et lite innslag av protein og karbohydrater vil denne fløtekremen ikke virke tung på magen, og den vil gi deg den perfekte balansen mellom smak og sunnhet. Hvis du vil gjøre dessertene dine enda mer spesielle, så prøv fløte krem 38% i dag!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået