Kalorier i Pretzels

PretzelsKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt28810.25.375.6
i 10 gram produkt28.810.57.6
i 25 gram produkt722.61.318.9
i 50 gram produkt1445.12.737.8
i 250 gram produkt72025.513.3189
i 1 kilo produkt288010253756
"Pretzels" er en deilig salte snack for alle som elsker å tygge på noe under tiden. Disse tynne, sprø snacksene er perfekte å ha ved siden av en god film eller bare som en liten appetittvekker før middagen. Hver servering gir en god dose kalorier, protein og karbohydrater, som gir kroppen energi til å takle alle utfordringer dagen har å by på.

På grunn av deres karakteristiske kryssmønster form, er "pretzels" også en flott visuell snack som gir et snev av stil til ethvert bord. Det er lett å se hvorfor denne snacksen har blitt en populær favoritt i mange hjem rundt om i verden.

Men det er ikke bare utseendet som gjør "pretzels" så spesielle. Den krispe konsistensen og den salte smaken gjør dem til en perfekt snack å ha lagret i kjøkkenskapet for å tygge mellom måltidene. Og med et moderat innhold av fett, kan man unne seg en porsjon eller to uten å føle seg skyldig.

Hvis du liker snacks som er enkle å spise og som gir en god smak, så er "pretzels" noe for deg. Med en smakfull blanding av kalorier, protein, fett og karbohydrater, vil denne snacken tilfredsstille både smaksløkene og kroppens behov for energi. Så hvorfor ikke prøve en pose med "pretzels" neste gang du trenger en liten pause fra en travel dag?
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået