Kalorier i Graham Brød

Graham brødKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2267.61.749.4
i 10 gram produkt22.60.80.24.9
i 25 gram produkt56.51.90.412.4
i 50 gram produkt1133.80.924.7
i 250 gram produkt565194.3123.5
i 1 kilo produkt22607617494
Graham Brød – sunn og næringsrik brødvariant

Graham Brød er en type brød som er spesielt populær i Norge. Denne brødvarianten er sunn og næringsrik, og passer perfekt for deg som ønsker å følge en sunn livsstil. Graham Brød er laget av sammalt hvete, og er derfor rik på fiber, forskjellige vitaminer og mineraler. Dens høye fiberinnhold gjør at den er lettere å fordøye, og metter bedre. I tillegg er Graham Brød lav på kalorier, noe som gjør at den passer godt for deg som ønsker å gå ned i vekt eller rett og slett ønsker å spise sunnere.

Graham Brød er ikke bare sunt, men har også en unik smak og konsistens. Brødet er fyldig og saftig, med en litt nøtteaktig smak. Det kan spises som det er, eller toppes med forskjellige pålegg, slik som ost, skinke, avokado eller hummus. Med sin høye næringsverdi og unike smak, er Graham Brød et godt alternativ til vanlig loff og andre brødtyper.

En porsjon Graham Brød (1 skive) inneholder 226 kalorier, 7,6 gram protein, 1,7 gram fett og 49,4 gram karbohydrater. Dette gjør at det kan være et næringsrikt innslag i ditt daglige kosthold og bidra til en sunn livsstil.

Graham Brød kan kjøpes i de fleste matbutikker i Norge, og det finnes også variasjoner av brødet med tilsetninger som frukt, nøtter eller frø. Uansett hvilken variant du velger, så kan du være sikker på at du vil nyte den sunne og næringsrike smaken av dette brødet.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået