Kalorier i Kumelk

KumelkKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt543.525.3
i 10 gram produkt5.40.40.20.5
i 25 gram produkt13.50.90.51.3
i 50 gram produkt271.812.7
i 250 gram produkt1358.8513.3
i 1 kilo produkt540352053
Kumelk er en fantastisk kilde til næringsstoffer. Denne meieriproduktet er en rik kilde til protein, og bidrar til å øke muskelmasse og styrke kroppen. Kumelk er rik på kalsium, noe som gjør den til en viktig kilde til sunne bein og tenner. Den inneholder også vitamin D, som bidrar til å fremme en sunn hormonell balanse.

Kumelk er også relativt lav i fett og kalorier sammenlignet med andre meieriprodukter, noe som gjør det til et flott alternativ for de som ønsker å opprettholde en sunn livsstil. Ikke bare det, men den inneholder også en sunn dose av karbohydrater, som er nødvendig for kroppens energiproduksjon.

Kumelk er også en ideell kilde for personer som trenger å opprettholde vekt og for vekttap, nettopp på grunn av sin lave kaloriinnhold og høyt proteininnhold. Det er også et flott alternativ for vegetarianere og veganere som trenger en god proteinkilde, da de ikke spiser kjøttprodukter eller andre animalske proteinkilder.

Så uansett om du ønsker å bygge muskler, styrke beinene eller opprettholde en sunn livsstil, er Kumelk en verdifull ressurs i ditt daglige kosthold.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået