Kalorier i Mjelkesjokolade

MjelkesjokoladeKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt55583454.6
i 10 gram produkt55.50.83.45.5
i 25 gram produkt138.828.513.7
i 50 gram produkt277.541727.3
i 250 gram produkt1387.52085136.5
i 1 kilo produkt555080340546
"Mjelkesjokolade" er en deilig, melkesjokolade som er elsket av mange nordmenn. Den er en av de mest populære sjokoladene i Norge og er kjent for sin rike, kremete tekstur og søte smak. Laget av høykvalitets melk, inneholder denne sjokoladen 555 kalorier per 100 gram, 8 gram protein, 34 gram fett og 54,6 gram karbohydrater.

"Mjelkesjokolade" er ideell for sjokoladeelskere som ønsker å nyte en søt godbit i løpet av dagen. Enten det er på jobb, på skolen eller hjemme på sofaen, kan denne sjokoladen tilfredsstille enhver søtsug. Den kan også brukes som ingrediens i en rekke dessert-oppskrifter, og kan bidra til å gi maten en ekstra smakfull dimensjon.

"Mjelkesjokolade" kjennetegnes av sin rike smak og kremete tekstur, som gjør den til en favoritt blant mange som søker en liten snackbar. Den kan nytes alene eller sammen med en kopp te eller kaffe for å skape den ultimate smaksopplevelsen. Med sin høye næringsverdi og gode smak har denne sjokoladen blitt en av de mest populære sjokoladene i Norge, og vil fortsette å være en favoritt for mange år fremover.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået