Kalorier i Vin Vermouth

Vin vermouthKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt97004.8
i 10 gram produkt9.7000.5
i 25 gram produkt24.3001.2
i 50 gram produkt48.5002.4
i 250 gram produkt242.50012
i 1 kilo produkt9700048
"Vin vermouth" er en aromatisk og delikat alkoholholdig drikke, som er laget av røde eller hvite viner som er tilsatt en blanding av urter, krydder og sukker. Denne drikken er kjent for sin balanserte smak av sødme og bitterhet, og den har blitt en populær ingrediens i forskjellige cocktailer og drinker over hele verden. Vin vermouth kan nytes som en aperitiff eller som en digestif, og den passer godt sammen med ost, nøtter og frukt. Med bare 97 kalorier per servering er dette en lavkalori alkoholholdig drikk som kan nytes med god samvittighet. Vin vermouth inneholder ikke protein eller fett, men har et moderat innhold av karbohydrater som kommer fra sukkeret som er tilsatt under produksjonsprosessen. Hvis du vil nyte en deilig og smakfull alkoholholdig drikk uten å bekymre deg for kaloriinnholdet, er "vin vermouth" et utmerket valg.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået