Kalorier i Grønne Bønner, Hermetiske

Grønne bønner, hermetiskeKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt12111.40.618.9
i 10 gram produkt12.11.10.11.9
i 25 gram produkt30.32.90.24.7
i 50 gram produkt60.55.70.39.5
i 250 gram produkt302.528.51.547.3
i 1 kilo produkt12101146189
Grønne bønner, hermetiserte, er en sunn og næringsrik matvare som gir kroppen din viktige næringsstoffer. Disse bønnene er plukket friske, kokt og hermetisk forseglet for å bevare smak og ernæringsmessige fordeler. Bønner er en utmerket kilde til protein, fiber og karbohydrater, og de er også rike på vitaminer og mineraler som kalsium, jern og fosfor. Hver servering av disse grønne bønnene gir deg en betydelig mengde protein, fiber og karbohydrater, og bare en liten mengde fett. På grunn av deres ernæringsmessige verdi, blir grønne bønner ofte inkludert i det daglige kostholdet, og de kan også brukes til å lage en rekke deilige retter. Disse bønnene er en flott måte å legge til smak og næringsstoffer til måltidene dine, og er et glimrende alternativ for de som ønsker å spise sunt og holde seg i form. Så neste gang du handler, ikke glem å plukke opp noen hermetiserte grønne bønner for å legge til dine favorittretter.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået