Kalorier i Majones Ekte

Majones ekteKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt7351.2802.5
i 10 gram produkt73.50.180.3
i 25 gram produkt183.80.3200.6
i 50 gram produkt367.50.6401.3
i 250 gram produkt1837.532006.3
i 1 kilo produkt73501280025
"Majones ekte" er en autentisk norsk majones laget av høykvalitets ingredienser. Denne majonesen skjemmer bort smaksløkene dine med en rik og fyldig tekstur og en balansert blanding av smaker. Denne majonesen er laget med nøye utvalgte ingredienser som gir den perfekte smaken og konsistensen som er elsket av folk over hele Norge. Med et kaloriinnhold på 735 er denne majonesen en deilig og mettende pålegg som er perfekt for en sunn, balansert livsstil. Med et høyt innhold av fett vil det også være en god kilde til energi for aktiviteter gjennom dagen. Majonesen kan brukes til å krydre og tilsette smak til et bredt utvalg av retter fra fiskeburgere til pastasalater og kan også være en deilig pålegg på brød og rundstykker. Med alle ekte ingrediensene som brukes, kan du stole på at denne majonesen er laget for å tilfredsstille smaksløkene dine samtidig som det gir næring til kroppen din.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået