Kalorier i Eplepai

EplepaiKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2843.212.539.6
i 10 gram produkt28.40.31.34
i 25 gram produkt710.83.19.9
i 50 gram produkt1421.66.319.8
i 250 gram produkt710831.399
i 1 kilo produkt284032125396
"Eplepai" er en deilig, norsk eplekake som er laget av en saftig fylling av søte epler i en sprø og smuldrende skorpe. Denne kaken er ikke bare en enkel og smakfull dessert, men den kan også nytes som et mellommåltid eller til frokost. Med kun 284 kalorier per porsjon, er den et sunnere alternativ til andre søtsaker. I tillegg inneholder den 3,2 gram protein, 12,5 gram fett og 39,6 gram karbohydrater, som gir deg den perfekte balansen av næringsstoffer for å oppfylle det daglige behovet ditt. "Eplepai" er også veldig enkel å tilberede, så du kan enkelt lage den hjemme og nyte den når som helst på dagen. Prøv denne klassiske, norske kaken i dag og nyt den søte, forfriskende smaken av epler på en ny måte!
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået