Kalorier i Kyllingbryst, Med Skinn

Kyllingbryst, med skinnKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt14821.56.90
i 10 gram produkt14.82.20.70
i 25 gram produkt375.41.70
i 50 gram produkt7410.83.50
i 250 gram produkt37053.817.30
i 1 kilo produkt1480215690
Kyllingbryst med skinn er en deilig og saftig del av kyllingen som er svært populær i det norske kjøkkenet. Denne delen av kyllingen er rik på smak og har en kjøttfull tekstur som gjør den til en perfekt ingrediens til mange ulike retter. Kyllingbryst med skinn er også en sunn kilde til protein og har et lavt innhold av karbohydrater.

Næringsinnholdet i kyllingbryst med skinn er imponerende. Per 100 gram inneholder dette produktet kun 148 kalorier og hele 21,5 gram protein. Samtidig er fettinnholdet relativt lavt med 6,9 gram. Dette gjør at kyllingbryst med skinn er et godt valg for alle som ønsker å spise sunt og næringsrikt.

En av de beste tingene med kyllingbryst med skinn er at det er veldig allsidig. Det kan tilberedes på mange forskjellige måter, for eksempel grillet, stekt eller ovnsbakt. Den kan også brukes som en del av en salat eller serveres med en rekke ulike sauser og tilbehør.

Kyllingbryst med skinn er også en veldig enkel ingrediens å jobbe med. Det tar ikke lang tid å tilberede den, og den kan brukes i en rekke ulike oppskrifter. Uansett hva slags matrett du ønsker å lage, vil kyllingbryst med skinn være en flott ingrediens som kan gi god smak og næring.

Alt i alt er kyllingbryst med skinn en fantastisk ingrediens som alle bør ha i sin kjøkkenhage. Den er rik på smak og næringsstoffer, allsidig og enkel å tilberede. Ikke bare vil den gi god smak og næring til matretter, men den vil også hjelpe deg med å spise sunnere og opprettholde en balansert diett.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået