Kalorier i Erter,Fryst

Erter,frystKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt535.20.47.2
i 10 gram produkt5.30.500.7
i 25 gram produkt13.31.30.11.8
i 50 gram produkt26.52.60.23.6
i 250 gram produkt132.513118
i 1 kilo produkt53052472
"Erter,fryst" er en deilig matvare som er fullpakket med sunne næringsstoffer. Disse fryste ertene er en utmerket kilde til både protein og fiber, og gir deg også et godt utvalg av vitaminer og mineraler som er avgjørende for en sunn og balansert diett.

I tillegg til å være næringsrik, er ertene også svært allsidige og kan brukes i en rekke forskjellige retter. Du kan legge dem til supper og gryteretter, eller steke dem opp som en sunn og smakfull tilbehør til frokost, lunsj eller middag.

Med bare 53 kalorier per porsjon, er "erter,fryst" også en flott valg for folk som prøver å holde en sunn vekt. De er naturlig lav i fett og hvis du par dem med andre sunne matvarer kan de bidra til å gi deg en full og fornøyd følelse uten å legge til mye ekstra kalorier til måltidet ditt.

Med sitt gode utvalg av næringsstoffer og smakfulle egenskaper er "erter,fryst" en flott matvare som er verdt å legge til din daglige diett. Så hvorfor ikke prøve å inkludere dette sunne og allsidige produktet i ditt neste måltid i dag?
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået