Kalorier i Baconost, Smørbar Tine

Baconost, smørbar tineKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt22616180
i 10 gram produkt22.61.61.80
i 25 gram produkt56.544.50
i 50 gram produkt113890
i 250 gram produkt56540450
i 1 kilo produkt22601601800
"Baconost, smørbar tine" er en populær ostebredbar i Norge som er laget av krydret ost og bacon. Osten er myk og smidig med en deilig smak av bacon og er perfekt for smøring på brød eller bagetter. Denne osten er også flott for å sette smak på grønnsaker, salater og annet pålegg.

"Baconost, smørbar tine" er en sunn kilde til protein og er et godt alternativ for de som ønsker å opprettholde en balansert diett. En porsjon av osten (30g) inneholder 226 kalorier, 16 g protein, 18 g fett og 0 karbohydrater.

Denne osten er også godt egnet for de som ønsker å redusere sitt sukkerinntak eller lider av cøliaki eller glutenintoleranse. "Baconost, smørbar tine" er laget uten tilsatt sukker eller gluten, og er derfor et flott valg for de som ønsker å ivareta sin helse uten å ofre smaken.

Alt i alt er "Baconost, smørbar tine" en perfekt kombinasjon av krydret ost og bacon, som er ideell for et bredt utvalg av måltider og pålegg. Denne osten vil garantert glede enhver som ønsker å oppleve den unike og deilige smaken av norsk ost.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået