Kalorier i Sjokoladepudding

SjokoladepuddingKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt38042.586
i 10 gram produkt380.40.38.6
i 25 gram produkt9510.621.5
i 50 gram produkt19021.343
i 250 gram produkt950106.3215
i 1 kilo produkt38004025860
"Sjokoladepudding" er en deilig og næringsriktig dessert som er populær blant sjokoladeelskere i hele Norge. Den er laget av ferske ingredienser og har en unik tekstur som smelter i munnen. En porsjon (100 gram) av denne sjokoladepuddingen inneholder 380 kalorier, 4 gram protein, 2,5 gram fett og hele 86 gram karbohydrater. Disse verdiene gjør at sjokoladepuddingen både er en god kilde til energi og et dårligere valg for de som ønsker å regulere karbohydratinntaket sitt.

Sjokoladepuddingen er perfekt som et lite mellommåltid eller som en dessert etter en god middag. Den kan serveres både kald eller varm og kan enkelt tilpasses etter personlige preferanser - prøv å servere den med friske bær eller hakket nøtter for å gi den en ekstra touch av smak og tekstur. Oppskriften på sjokoladepuddingen har blitt perfeksjonert over tid og gir en balansert og harmonisk smaksopplevelse til enhver som prøver den. Prøv denne deilige sjokoladepuddingen i dag og blir forelsket i dens smak og næringsverdier.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået