Kalorier i Coca Cola Light

Coca cola lightKalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt10.100.1
i 10 gram produkt0.1000
i 25 gram produkt0.3000
i 50 gram produkt0.50.100.1
i 250 gram produkt2.50.300.3
i 1 kilo produkt10101
Coca-Cola Light er en light versjon av den klassiske brusen vi alle kjenner og elsker. Denne varianten er spesielt laget for de som ønsker å redusere inntaket av sukker og kalorier. Med kun 1 kalori per 100 ml, er dette et bra alternativ for de som ønsker å unne seg noe søtt uten å overskride kaloribudsjettet sitt. Coca-Cola Light er også kjent for sin friske og forfriskende smak, som gjør den til en favoritt blant brus-elskere over hele verden. Coca-Cola Light er laget med kun de beste ingrediensene og er helt fri for fett, samt at den har et svært lavt innhold av karbohydrater. Med andre ord er dette en sunnere og lettere versjon av den klassiske Coca-Cola, som gir en god smaksopplevelse samtidig som man kan være trygg på at man holder seg innenfor sitt kaloribudsjett.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået