Kalorier i Fløte Mat 22 %

Fløte mat 22 %KalorierProteinFettKarbohydrater
i 100 gram produkt2232.5223.8
i 10 gram produkt22.30.32.20.4
i 25 gram produkt55.80.65.51
i 50 gram produkt111.51.3111.9
i 250 gram produkt557.56.3559.5
i 1 kilo produkt22302522038
Fløte mat 22% er et meieriprodukt med et fettinnhold på 22%. Det er laget av høykvalitets melk og har en fyldig smak som passer perfekt til matlaging. Produktet har også et lavt protein- og karbohydratinnhold, noe som gjør det til et godt valg for de som vil redusere sitt inntak av disse næringsstoffene. Med en kaloriverdi på 223 per porsjon, gir Fløte mat 22% energi til kroppen din, samtidig som den smaker deilig. Produktet er også allsidig og kan brukes som ingrediens i en rekke retter, fra sauser og supper til desserter og kaker. Med sin høye kvalitet og rike smak er Fløte mat 22% det perfekte valget for enhver matelsker som ønsker å skape fantastiske retter med en touch av luksus.
Næringsinnhold - produkter fra A til Z
Næringsinnhold - andre produkter

Kalorier

Kalorier, som egentlig kalles kilokalorier (kcal), tilføres kroppen med mat og er helt nødvendige for å opprettholde vitale funksjoner. Forbrenning av kalorier er en kontinuerlig prosess som skjer ikke bare under trening, men også under gange, lesing, daglige aktiviteter og til og med mens du sover. Kalori kommer fra det latinske ordet "calor" som betyr varme.

Fett

Spiselig fett er fett som konsumeres av mennesker. De finnes i mange matvarer og er en viktig del av kostholdet. Fett etter opprinnelse deles inn i vegetabilsk (vegetabilsk) og animalsk (animalsk) fett.

Proteiner

Proteiner er byggesteinene i celle- og vevsstrukturer, er en del av kroppsvæsker, støtter blodkoagulasjonsprosessen og gir kroppen energi. Proteiner finnes i matvarer som meieriprodukter, ost, melk, nøtter, egg, kjøtt og korn.

Karbohydrater

Karbohydrater, eller sukkerarter, kan deles inn i enkle og komplekse. Eksempler på enkle karbohydrater er glukose, fruktose og galaktose. Disse sukkerene er lett fordøyelige og absorberes raskt av kroppen, noe som fører til en rask økning i blodsukkernivået. Eksempler på komplekse karbohydrater er stivelse og fiber som finnes i kornprodukter. Komplekse karbohydrater fordøyes langsommere enn enkle karbohydrater, noe som fører til en gradvis økning i blodsukkernivået